Najnovšie recenzie zo sekcie Schodíky na povalu
Ok, zatiaľ som s produktom spokojný
- Pomer cena/vykon
- Vyborne tepelne vlastnosti
- Dvierka zatiaľ dobre tesnia
- Je však nutné poriadne vyriešiť napojenie parozábrany na vonkajší rám
- Neošetrené drevené súčiastky
- Naozaj ma dvojite tesnenie (z ktorych je v skutocnosti 1ks na rame vo vyreze pre veko - dosada nan veko v zavretom stave a 1ks na veku po obvode veka) - tesnia velmi dobre
- 3cm hruby dreveny ram je velmi stabilny a neprehyba sa
- 5,5 cm hrube veko so zateplenim izoluje dobre a da sa doplnit napr. o 5cm XPS na dodatocne zateplenie a tym sa vyrovna drahsim modelom
- veko v zavretom stave je v jednej rovine s ramom, takze po namontovani mozete mat veko bud "zaskocene" pod uroven sadrokartonu, alebo sa mozete pozerat na ram, ktory ma kontrastne drevenu farbu oproti bielemu veku - mozno sa da pripevnit sadrokarton na veko, ale nie som si isty, ako to cele bude vyzerat a ci sa veko bude dat otvorit
- ram nie je lakovany, cize nema ziadnu ochranu pred cervotocmi na povale
- zbytocne vela nalepiek na rame prichytenych sponkami, ktore musite dat dole
- na rozdiel od popisu nema panty s pomalym otvaranim (!), ma len obycajne panty a veko musite pri otvarani stale pridrziavat, aby vas nebuchlo do hlavy
Dobry vylez na povalu za akceptovatelnu cenu. Odporucam nalakovat ram na farbu podla farby vasho stropu pred montazou vylezu (jednak kvoli ochrane dreva a jednak aby nebolo vidno ram, ktory ma farbu dreva).
Ram je len na hladko osmirglovany bez laku.
Veko je lakovane pololesklym lakom na bielo s jemne zrnitou texturou.
Pre info: hrubka/vyska celeho vylezu (tzn. ramu) je 11cm.
Dodavka obsahuje plastovy "kluc" na veko s poistnou skrutkou, v pripade jeho zalomenia sa zamok da otvorit aj skrutkovacom.
Su to.jednochu schody alebo.zakladny model.
- lahká montáž
- mechanicky nevydržal skladovanie (alebo prepravu)
- Jednoduchá montáž,dobrá tepelná izolacia
- Úzke našlapove stupne na rebriku.
Díky vysokým stropom sme v byte vybudovali vyvýšené podlažie na umiestnenie postele a ako prístup na podlažie sme zvolili tieto schody. Perfektná volba!
- jednoduchá inštalácia
- pevnosť
- čistý elegantný vizuál
- rozumná cena
- kovová konstrukce
- pevnost
- jednoduchý vzhled
- nic
Kvalitně provedené schody za příjemnou cenu. Koupili jsme je na chalupu a zatím slouží dobře.
ešte nemám skúsenosti, aź po namontovaní
jednoducha montaz
Žiadne poškodenie zásielky.
- kvalitné prevedenie,
- nízka cena,
- jednoduchá montaž
Rychle dodanie
- kvalitné kovové schody
- super široké nášlapné plochy
- ľahká manipulacia